Robin Hood Trivia

Every Robin Hood trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Robin Hood questions and answers

  1. In the 1955 series, who does Robin Hood teach archery to?

    Answer: The Merry Men

    From Robin Hood's Archery Skills

  2. Where does Robin Hood first meet Maid Marian in the series?

    Answer: Sherwood Forest

    From Sherwood Forest Locations

  3. What is the name of the village where Robin Hood and his men often visit?

    Answer: Nottingham

    From Sherwood Forest Locations

  4. In the 2006 Robin Hood series, who is the leader of the outlaws after Robin's death?

    Answer: Tuck

    From Sherwood Forest

  5. What is the name of the rebel group Robin joins in the 2019 series Sherwood?

    Answer: The Outlaws

    From Robin Hood Legends

  6. What is the name of Robin Hood's love interest in the 2006 TV series?

    Answer: Marian

    From Sherwood Forest

  7. In the 2019 series Sherwood, what is Robin Hood's real name?

    Answer: Robin Loxley

    From Robin Hood Legends

  8. In the 1955 series, what does Robin Hood use as targets for practice?

    Answer: Trees

    From Robin Hood's Archery Skills

All Robin Hood quizzes