Survivor Trivia

Every Survivor trivia quiz on PopQ: 20 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Survivor questions and answers

  1. Which Survivor season first introduced the concept of Exile Island?

    Answer: Survivor: Panama

    From Immunity Challenges

  2. Which Survivor season first introduced the concept of Redemption Island?

    Answer: Survivor: Redemption Island

    From Strategies and Alliances

  3. In Survivor: Heroes vs. Villains, who found an immunity idol before the first tribal council?

    Answer: Tom Westman

    From Immunity Idols

  4. Who was the first person to be eliminated by a fire-making challenge at Tribal Council?

    Answer: Ian Rosenberger

    From Tribal Council

  5. What phrase does Jeff Probst use to signal the end of a challenge?

    Answer: I'll go tally the votes

    From Jeff Probst's Iconic Catchphrases

  6. In Survivor: Cagayan, who found a special immunity idol with more power?

    Answer: Tony Vlachos

    From Immunity Idol

  7. Who was the first person to be voted out of Survivor without attending Tribal Council?

    Answer: Jonathan Libby

    From Tribal Council

  8. In Survivor: Gabon, who created a fake immunity idol that was played?

    Answer: Bob Crowley

    From The Immunity Idol

All Survivor quizzes