Fox Trivia

Every Fox trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Fox questions and answers

  1. What is the name of Dana Scully's father?

    Answer: William Scully

    From Dana Scully

  2. Who is Dana Scully's partner in The X-Files?

    Answer: Fox Mulder

    From Dana Scully

  3. What is the name of Fox Mulder's immediate superior in The X-Files?

    Answer: Walter Skinner

    From Fox Mulder

  4. What is the name of the novel written by Cigarette Smoking Man in the series?

    Answer: Take a Chance: A Jack Colquitt Adventure

    From Cigarette Smoking Man

  5. Who played the character of Cigarette Smoking Man in The X-Files?

    Answer: William B. Davis

    From Cigarette Smoking Man

  6. What is the name of Walter Skinner's wife?

    Answer: Sharon Skinner

    From Walter Skinner

  7. What is the name of Fox Mulder's nemesis in The X-Files?

    Answer: The Cigarette Smoking Man

    From Fox Mulder

  8. What is Fox Mulder's nickname in The X-Files?

    Answer: Spooky

    From Fox Mulder

All Fox quizzes