David Fincher Trivia

Every David Fincher trivia quiz on PopQ: 22 quizzes in Movies and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample David Fincher questions and answers

  1. What year does the movie Zodiac begin in?

    Answer: 1969

    From Detective Work

  2. Which actor played the role of Inspector David Toschi in Zodiac?

    Answer: Mark Ruffalo

    From Detective Work

  3. In Gone Girl, what does Desi Collings gift Amy on their first meeting after years?

    Answer: A Tiffany keychain

    From Character of Desi Collings

  4. What is the motive behind John Doe's killings in Se7en?

    Answer: To teach the world about the seven deadly sins

    From John Doe

  5. What is a common characteristic of Fincher's protagonists?

    Answer: They are often flawed

    From David Fincher's Directorial Style

  6. Which city did the Zodiac Killer primarily operate in?

    Answer: San Francisco

    From The Zodiac Killer

  7. Who played the role of Detective Rhonda Boney in Gone Girl?

    Answer: Kim Dickens

    From Director: David Fincher

  8. What is Desi Collings' relationship to Amy Dunne in Gone Girl?

    Answer: He is her ex-boyfriend

    From Character of Desi Collings

All David Fincher quizzes