RuPaul's Drag Race Trivia

Every RuPaul's Drag Race trivia quiz on PopQ: 21 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample RuPaul's Drag Race questions and answers

  1. In which season did queens first compete in a Rusical?

    Answer: Season 6

    From The Evolution of Drag Show Themes

  2. Who wore a 'lobster dress' in Season 3?

    Answer: Yara Sofia

    From Iconic Runway Looks

  3. What was the theme of the runway in the All Stars 2 Revenge of the Queens episode?

    Answer: Latex Extravaganza

    From Runway Realness

  4. Which queen had a lip-sync battle to Whip My Hair by Willow Smith?

    Answer: Shangela

    From Drag Queens' Performances

  5. Which queen performed Strong Enough in Season 10?

    Answer: Kameron Michaels

    From Queens' Iconic Lip Syncs

  6. Which queen was the first to win a lip sync for your life by doing a wig reveal?

    Answer: Roxxxy Andrews

    From Lip Sync Battles

  7. Who impersonated Melania Trump in the Snatch Game of Season 9?

    Answer: Alexis Michelle

    From Snatch Game

  8. Who was the first queen to win both a main challenge and a mini challenge in the same episode?

    Answer: Nina Flowers

    From Drag Queens' Performances

All RuPaul's Drag Race quizzes