Succession Trivia

Every Succession trivia quiz on PopQ: 14 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Succession questions and answers

  1. Who becomes the interim CEO of Waystar Royco in season 2?

    Answer: Kendall Roy

    From The Roy Family Dynamics

  2. Who does Rhea Jarrell initially represent in Succession?

    Answer: The Pierce family

    From The Roy Family Dynamics

  3. Which Roy sibling is the oldest in Succession?

    Answer: Connor Roy

    From The Roy Family Dynamics

  4. Who plays the character of Shiv Roy in Succession?

    Answer: Sarah Snook

    From The Roy Family Business

  5. Whose husband is Tom Wambsgans?

    Answer: Shiv Roy

    From Tom Wambsgans

  6. Which character in Succession is a Broadway producer?

    Answer: Willa Ferreyra

    From The Roy Family Business

  7. Which character in Succession is a political consultant?

    Answer: Shiv Roy

    From The Rise of Logan Roy

  8. Who is the cousin that joins the Roy family business?

    Answer: Greg Hirsch

    From Legendary Family Feuds

All Succession quizzes