Homeland Trivia

Every Homeland trivia quiz on PopQ: 7 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Homeland questions and answers

  1. In the final season of Homeland, where is Carrie Mathison stationed?

    Answer: Afghanistan

    From Carrie Mathison's Intelligence

  2. In which season does Carrie become the CIA Station Chief in Islamabad?

    Answer: Season 4

    From Counterterrorism Operations

  3. What is Saul Berenson's role in the CIA?

    Answer: Division Chief

    From Tactical Espionage Dynamics

  4. In which season does Carrie Mathison become the CIA Station Chief in Islamabad?

    Answer: Season 4

    From Carrie Mathison's Intelligence

  5. What is the name of the main character, a CIA officer, in Homeland?

    Answer: Carrie Mathison

    From Counterterrorism Operations

  6. What is the name of Carrie Mathison's daughter in Homeland?

    Answer: Frannie

    From Carrie Mathison

  7. What is the name of the CIA's Berlin station chief?

    Answer: Allison Carr

    From Espionage Tactics

  8. What mental disorder does Carrie Mathison have?

    Answer: Bipolar disorder

    From Espionage Tactics

All Homeland quizzes