DC Comics Trivia

Every DC Comics trivia quiz on PopQ: 7 quizzes in Games and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample DC Comics questions and answers

  1. Which Batarang can be used to disable enemy weapons?EMP Batarang

    Answer: Remote Batarang

    From Batarang Usage

  2. What is the shape of the Batmobile's windshield in Batman: The Animated Series?

    Answer: Bat Symbol

    From Batmobile

  3. Which takedown is executed when Batman is in a vent?

    Answer: Vent Takedown

    From Superhero Takedowns

  4. What takedown is used when Batman is on a gargoyle?

    Answer: Inverted Takedown

    From Superhero Takedowns

  5. What is the name of the ring that grants invisibility?

    Answer: The Ring of Solomon

    From Magical Artifacts in Quests

  6. Who is the warden of Arkham Asylum?

    Answer: Quincy Sharp

    From Vigilante Justice

  7. Which artifact is used to control time in Legends of Tomorrow?

    Answer: The Spear of Destiny

    From Magical Artifacts in Quests

  8. What is the name of the asylum in the game?

    Answer: Arkham Asylum

    From Vigilante Justice

All DC Comics quizzes