Pretty Little Liars Trivia

Every Pretty Little Liars trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Pretty Little Liars questions and answers

  1. What is the name of the café where the Liars often meet?

    Answer: The Brew

    From A

  2. What is the name of the town where Pretty Little Liars is set?

    Answer: Rosewood

    From A

  3. Which character is a tech whiz and former foster child?

    Answer: Caleb Rivers

    From A

  4. Who is the anonymous antagonist in Pretty Little Liars?

    Answer: A

    From A

  5. What is the name of the book Aria and Ezra write together?

    Answer: Then And Now

    From Aria Montgomery

  6. Who was the only A to survive in Pretty Little Liars?

    Answer: Alex Drake

    From A's Identity

  7. Who was the first A revealed in Pretty Little Liars?

    Answer: Mona Vanderwaal

    From A's Identity

  8. Who received a text from A about their relationship with their English teacher?

    Answer: Aria Montgomery

    From A's Text Messages

All Pretty Little Liars quizzes