The Sopranos Trivia

Every The Sopranos trivia quiz on PopQ: 26 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Sopranos questions and answers

  1. What was the Bada Bing Club's real-life name?

    Answer: Satin Dolls

    From The Bada Bing Club

  2. Which actor portrays this character on the HBO series?

    Answer: Tony Sirico

    From Paulie Walnuts

  3. What is the setting of most of her sessions with that patient?

    Answer: Her office

    From Dr. Jennifer Melfi

  4. Which character is a former capo turned informant?

    Answer: Big Pussy Bonpensiero

    From New Jersey Mob Life and Dynamics

  5. Who takes over as boss of the Lupertazzi family?

    Answer: Phil Leotardo

    From Iconic Crime Families

  6. What is the name of Tony's therapist?

    Answer: Dr. Melfi

    From Infamous Crime Families

  7. Who is Tony's daughter?

    Answer: Meadow

    From Mafioso Family Dynamics

  8. Which family does Johnny Sack belong to?

    Answer: Lupertazzi

    From Iconic Crime Families

All The Sopranos quizzes