Amazon Prime Trivia

Every Amazon Prime trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Amazon Prime questions and answers

  1. What is the name of the superhero team that Hughie is fighting against?

    Answer: The Seven

    From Hughie Campbell

  2. What is Hughie Campbell's occupation before joining The Boys?

    Answer: Electronics store employee

    From Hughie Campbell

  3. What is Billy Butcher's main motivation throughout the series?

    Answer: Revenge against Homelander

    From Billy Butcher

  4. What is the name of the character in 'Reacher' who is a former military police officer?

    Answer: Jack Reacher

    From Jack Reacher

  5. In the series 'Reacher', what is the name of the detective who initially arrests Jack?

    Answer: Oscar Finlay

    From Jack Reacher

  6. Who plays Midge's manager, Susie Myerson, in The Marvelous Mrs. Maisel?

    Answer: Alex Borstein

    From Stand-Up Comedy

  7. What is the name of the song Hughie and Starlight sing together at the Believe Expo?

    Answer: We Didn't Start the Fire

    From Hughie Campbell

  8. What weapon does Billy Butcher often use?

    Answer: Crowbar

    From Billy Butcher

All Amazon Prime quizzes