Space: 1999 Trivia

Every Space: 1999 trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Space: 1999 questions and answers

  1. Which actress played Dr. Helena Russell?

    Answer: Barbara Bain

    From Space Exploration Mysteries

  2. What catastrophic event propels the moon out of Earth's orbit?

    Answer: Nuclear explosion

    From Space Exploration Mysteries

  3. Who was the producer of Space: 1999?

    Answer: Gerry Anderson

    From Classic Space Adventures

  4. Who played Dr. Helena Russell?

    Answer: Barbara Bain

    From Classic Space Adventures

  5. What catastrophic event propels the moon out of Earth's orbit?

    Answer: Nuclear explosion

    From Iconic Space Age Characters

  6. Who is the head of security on Moonbase Alpha?

    Answer: Tony Verdeschi

    From Space Exploration Mysteries

  7. What is the name of the moonbase in Space: 1999?

    Answer: Moonbase Alpha

    From Space Exploration Mysteries

  8. What is the name of the computer on Moonbase Alpha?

    Answer: Main Computer

    From Classic Space Adventures

All Space: 1999 quizzes