How I Met Your Mother Trivia

Every How I Met Your Mother trivia quiz on PopQ: 8 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample How I Met Your Mother questions and answers

  1. What country is Robin originally from?

    Answer: Canada

    From Robin Scherbatsky

  2. What is the last line spoken in the series, related to the Blue French Horn?

    Answer: And that, kids, is how I met your mother.

    From The Blue French Horn

  3. What is the color of the French Horn that Ted steals for Robin?

    Answer: Blue

    From The Blue French Horn

  4. What is the name of the strip club that Barney frequents in How I Met Your Mother?

    Answer: The Lusty Leopard

    From Legendary Bars and Hangouts

  5. Who is the bartender at MacLaren's Pub in How I Met Your Mother?

    Answer: Carl

    From Legendary Bars and Hangouts

  6. What is Barney's usual workplace in the series?

    Answer: Goliath National Bank

    From Barney Stinson

  7. In what year did the series premiere?

    Answer: 2005

    From MacLaren's Pub

  8. What is the name of Ted's future daughter in the 2030 scenes?

    Answer: Penny

    From Ted Mosby

All How I Met Your Mother quizzes