Sons of Anarchy Trivia

Every Sons of Anarchy trivia quiz on PopQ: 11 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Sons of Anarchy questions and answers

  1. Who is the club's sergeant-at-arms in the first season?

    Answer: Tig Trager

    From Notorious Motorcycle Clubs

  2. What is the name of the club's rival gang?

    Answer: Mayans

    From Outlaw Motorcycle Culture

  3. What is the name of the club's legal front business?

    Answer: Teller-Morrow Auto

    From Escape Plans and Outlaw Tactics

  4. What is the name of Jax's father?

    Answer: John Teller

    From Vigilante Justice Themes

  5. What is the name of the club's president at the start?

    Answer: Clay Morrow

    From Outlaw Biker Culture

  6. Who is Gemma's daughter-in-law in Sons of Anarchy?

    Answer: Tara Knowles

    From Gemma Teller Morrow

  7. Which Shakespearean play is Sons of Anarchy loosely based on?

    Answer: Hamlet

    From Motorcycles

  8. What is Gemma's maiden name in Sons of Anarchy?

    Answer: Madock

    From Gemma Teller Morrow

All Sons of Anarchy quizzes