Adventure Time Trivia

Every Adventure Time trivia quiz on PopQ: 7 quizzes in Games and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Adventure Time questions and answers

  1. What is the Ice King's relationship with Marceline?

    Answer: He was like a father to her

    From The Ice King

  2. What is the Ice King's real name?

    Answer: Simon Petrikov

    From Finn and Jake's Adventures

  3. Who is the ruler of the Ice Kingdom?

    Answer: Ice King

    From Cartoon Adventure Quests

  4. What is the name of Finn's best friend and adoptive brother?

    Answer: Jake

    From Cartoon Adventure Quests

  5. What is the name of Jake's girlfriend in Adventure Time?

    Answer: Lady Rainicorn

    From Finn and Jake's Adventures

  6. What is the name of Jake's girlfriend?

    Answer: Lady Rainicorn

    From Finn and Jake's Adventures

  7. What is the Ice King's kingdom called?

    Answer: Ice Kingdom

    From Ice King

  8. Who is Finn's love interest in the earlier seasons of Adventure Time?

    Answer: Princess Bubblegum

    From The Land of Ooo

All Adventure Time quizzes