Deadwood Trivia

Every Deadwood trivia quiz on PopQ: 9 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Deadwood questions and answers

  1. What is the name of Seth Bullock's son in Deadwood?

    Answer: William Bullock

    From Sheriff Seth Bullock

  2. What is Al Swearengen's fate at the end of Deadwood series?

    Answer: He survives

    From Al Swearengen's Saloon

  3. Which character did Al Swearengen often consult with in his office?

    Answer: E.B. Farnum

    From Al Swearengen's Saloon

  4. What is the name of the hardware store Seth Bullock co-owns in Deadwood?

    Answer: Star & Bullock Hardware

    From Sheriff Seth Bullock

  5. Who is the newspaper editor in Deadwood?

    Answer: A.W. Merrick

    From Notorious Western Outlaws

  6. What is the name of the saloon owned by Al Swearengen in Deadwood?

    Answer: The Gem Theater

    From The Code of the West

  7. Which character is the sheriff of Deadwood?

    Answer: Seth Bullock

    From Notorious Western Outlaws

  8. Who is the madam of the Chez Amis brothel?

    Answer: Joanie Stubbs

    From Power Struggles in Deadwood

All Deadwood quizzes