Taken Trivia

Every Taken trivia quiz on PopQ: 14 quizzes in Movies and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Taken questions and answers

  1. What year was Taken released?

    Answer: 2008

    From Intense Kidnapping Scenarios

  2. Where is Bryan's daughter kidnapped?

    Answer: Paris

    From Intense Kidnapping Scenarios

  3. Who directed the movie Taken?

    Answer: Pierre Morel

    From Modern Kidnapping Thrillers

  4. What is the name of Bryan Mills' daughter in Taken?

    Answer: Kim

    From Bryan Mills' Special Set of Skills

  5. What is Bryan Mills' main weapon of choice in Taken (2017)?

    Answer: Handgun

    From Bryan Mills' Skills

  6. In Taken, what item does Bryan find at the crime scene that helps him in his search?

    Answer: A broken phone

    From Rescue Missions

  7. What is the name of the sequel to Taken?

    Answer: Taken 2

    From CIA Abduction Tactics

  8. What is Bryan Mills' unique ability in Taken (2017)?

    Answer: Very particular set of skills

    From Bryan Mills' Skills

All Taken quizzes