Doctor Who Trivia

Every Doctor Who trivia quiz on PopQ: 31 quizzes in Movies and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Doctor Who questions and answers

  1. What happens to the older version when the younger version of a person is killed in Looper?

    Answer: They cease to exist

    From Time Travel Mechanics

  2. What caused the Tenth Doctor's regeneration into the Eleventh?

    Answer: Radiation poisoning

    From Time Lord Regenerations

  3. What is the name of the prison where Weevils are kept in Torchwood?

    Answer: The Vault

    From Weevils

  4. Which Doctor first appeared in color?

    Answer: Third Doctor

    From Time-Travelling Adventures

  5. Who leads the Dalek invasion in The Stolen Earth?

    Answer: Davros

    From Alien Invasions

  6. What is the name of Captain Jack Harkness's daughter in Torchwood?

    Answer: Alice Carter

    From Captain Jack Harkness

  7. Who was the first companion of the Ninth Doctor?

    Answer: Rose Tyler

    From Time-Travelling Adventures

  8. What is the name of the Doctor's robotic dog?

    Answer: K-9

    From Time-Bending Adventures

All Doctor Who quizzes