CSI Trivia

Every CSI trivia quiz on PopQ: 12 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample CSI questions and answers

  1. What is the name of the character played by Elisabeth Shue?

    Answer: Julie Finlay

    From Iconic Crime Scenes

  2. What is the name of the actress who plays the entomologist that Grissom dates?

    Answer: Jorja Fox

    From Grissom's Favorite Insect

  3. What is the name of the DNA lab technician in CSI: Crime Scene Investigation?

    Answer: Greg Sanders

    From Iconic Crime Scene Locations

  4. In which episode does Grissom first appear in CSI?

    Answer: Pilot

    From Grissom's Lab

  5. Who created the show CSI: Crime Scene Investigation?

    Answer: Anthony E. Zuiker

    From Grissom's Lab

  6. What is the name of the character who replaces Stella Bonasera in CSI: NY?

    Answer: Jo Danville

    From Crime Scene Investigation Techniques

  7. What is the profession of Lindsay Monroe before joining the CSI team in NY?

    Answer: Crime Scene Investigator

    From Crime Scene Investigation Techniques

  8. What is the name of the prosecutor in Avery's trial?

    Answer: Ken Kratz

    From Investigative Techniques

All CSI quizzes