Marvel Cinematic Universe Trivia

Every Marvel Cinematic Universe trivia quiz on PopQ: 53 quizzes in Movies and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Marvel Cinematic Universe questions and answers

  1. What is the name of the Chinese restaurant where Luke Cage works?

    Answer: Genghis Connie's

    From Harlem Locations

  2. What was the Arc Reactor originally designed to power?

    Answer: Stark Industries

    From Tony Stark's Arc Reactor

  3. In the Ms. Marvel (2022) series, who is Kamala's mentor in using her powers?

    Answer: TBA

    From Kamala Khan's Powers

  4. What is Kamala Khan's primary superpower in Ms. Marvel (2022)?

    Answer: Morphogenetics

    From Kamala Khan's Powers

  5. Where is he hidden while allies seek to free him from conditioning?

    Answer: Wakanda

    From Bucky Barnes / Winter Soldier

  6. What does Tony Stark replace Palladium with in his Arc Reactor?

    Answer: New Element

    From Tony Stark's Arc Reactor

  7. What is the name of Marc Spector's love interest in the comics?

    Answer: Marlene Alraune

    From Marc Spector's Alter Egos

  8. Which Howling Commando wields a bowler hat and a Tommy gun?

    Answer: Dum Dum Dugan

    From Steve Rogers / Captain America

All Marvel Cinematic Universe quizzes