Castlevania Trivia

Every Castlevania trivia quiz on PopQ: 8 quizzes in Games and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Castlevania questions and answers

  1. What is the name of the castle in Castlevania: Symphony of the Night?

    Answer: Dracula's Castle

    From Alucard

  2. Which Belmont first defeated Dracula in the timeline of the Castlevania series?

    Answer: Leon Belmont

    From Belmont Family

  3. What is the name of the item that Alucard uses to heal himself in Castlevania: Symphony of the Night?

    Answer: Potion

    From Alucard

  4. What is the name of the clock tower boss?

    Answer: Doppelganger

    From Gothic Castles

  5. Who is the final boss in Symphony of the Night?

    Answer: Dracula

    From Gothic Castles

  6. Which character is a Speaker magician and the granddaughter of the Elder in Castlevania (2017)?

    Answer: Sypha Belnades

    From Vampire Hunters

  7. What is the name of the vampire hunter's whip in Castlevania?

    Answer: Vampire Killer

    From Vampire Hunters

  8. What is the name of the castle that the Belmont family often has to infiltrate?

    Answer: Castlevania

    From Belmont Family

All Castlevania quizzes