A Nightmare on Elm Street Trivia

Every A Nightmare on Elm Street trivia quiz on PopQ: 13 quizzes in Movies and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample A Nightmare on Elm Street questions and answers

  1. What is the distinctive pattern on Freddy Krueger's sweater?

    Answer: Red and green stripes

    From Dreams and Reality

  2. What is the name of the main antagonist in A Nightmare on Elm Street?

    Answer: Freddy Krueger

    From Dreams and Reality

  3. Who tries to convince Nancy that Rod is innocent?

    Answer: Nancy's father

    From Rod Lane

  4. In which film does Freddy's glove have a snake-like appearance?

    Answer: A Nightmare on Elm Street 5: The Dream Child

    From Freddy Krueger's Glove

  5. What is Rod Lane's relationship with Tina Gray?

    Answer: Boyfriend

    From Rod Lane

  6. Who designed Freddy Krueger's iconic glove?

    Answer: Jim Doyle

    From Freddy Krueger's Glove

  7. Where does Marge hide Freddy's glove?

    Answer: Boiler room

    From Marge Thompson

  8. What is the name of the actor who played Freddy Krueger in the original 1984 film?

    Answer: Robert Englund

    From Freddy Krueger

All A Nightmare on Elm Street quizzes