The Beatles Trivia

Every The Beatles trivia quiz on PopQ: 15 quizzes in Music and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Beatles questions and answers

  1. In North America, how many songs did Capitol's version contain?

    Answer: 11

    From Revolver (1966)

  2. Which song on the album features only a string octet as backing?

    Answer: Eleanor Rigby

    From Revolver (1966)

  3. Which Beatle played lead guitar throughout most of the band's career?

    Answer: George Harrison

    From The Beatles Career Overview

  4. Which track is noted for heavy Indian drone and tape-loop collage?

    Answer: Tomorrow Never Knows

    From Studio & Psychedelic Era (1965-1967)

  5. What was the final song performed in the Get Back rooftop concert?

    Answer: Get Back

    From John Lennon

  6. Who directed the documentary The Beatles: Get Back?

    Answer: Peter Jackson

    From John Lennon

  7. Love Me Do was included in which Beatles album?

    Answer: Please Please Me

    From Love Me Do

  8. What was the original UK release date of Love Me Do?

    Answer: 5 October 1962

    From Love Me Do

All The Beatles quizzes