Frankenstein Trivia

Every Frankenstein trivia quiz on PopQ: 59 quizzes in Books, Movies, and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Frankenstein questions and answers

  1. Who directed the documentary Making Frankenstein?

    Answer: Thomas Edison

    From Making Frankenstein

  2. 'What year does the Frankenstein Chronicles begin?

    Answer: 1827

    From Frankenstein Chronicles

  3. Who directed the 2004 miniseries adaptation of Frankenstein?

    Answer: Kevin Connor

    From Frankenstein (2004 Miniseries)

  4. Who played the role of Elizabeth Lavenza in Frankenstein's Wedding?

    Answer: Lacey Turner

    From Frankenstein's Wedding

  5. In Penny Dreadful, who is the first person to show kindness to Frankenstein's Creature?

    Answer: Vanessa Ives

    From Penny Dreadful

  6. In The Evil of Frankenstein, who does the Baron bring back to life?

    Answer: The Creature

    From The Evil of Frankenstein

  7. What year was the movie Gods and Monsters released?

    Answer: 1998

    From Gods and Monsters

  8. What is the name of the character who narrates the story in Victor Frankenstein?

    Answer: Igor

    From Victor Frankenstein (2015)

All Frankenstein quizzes