Yellowstone Trivia

Every Yellowstone trivia quiz on PopQ: 11 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Yellowstone questions and answers

  1. What is the name of John Dutton's eldest son in Yellowstone?

    Answer: Lee Dutton

    From The Dutton Ranch

  2. What is the name of the rival businessman John Dutton often clashes with in Yellowstone?

    Answer: Dan Jenkins

    From Dutton Ranch

  3. Who is the mother of John Dutton's grandson in Yellowstone?

    Answer: Monica Long

    From The Dutton Family Ranch

  4. Who is the patriarch of the Dutton family in Yellowstone?

    Answer: John Dutton

    From The Dutton Family Ranch

  5. What is the name of the spin-off prequel to Yellowstone?

    Answer: 1883

    From Dutton Ranch

  6. What is the name of the Native American reservation bordering the ranch?

    Answer: Broken Rock Indian reservation

    From Beth Dutton

  7. What is the name of the character played by Kevin Costner in Yellowstone?

    Answer: John Dutton

    From Dutton Ranch

  8. Which actress plays Beth Dutton?

    Answer: Kelly Reilly

    From Beth Dutton

All Yellowstone quizzes