Glee Trivia

Every Glee trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Glee questions and answers

  1. Which character in Glee has a stutter and is in a wheelchair?

    Answer: Artie Abrams

    From Show Choir Performances

  2. What is the name of the high school in Glee?

    Answer: William McKinley High School

    From Show Choir Performances

  3. Which character in Glee is known for his fashionable outfits and countertenor voice?

    Answer: Kurt Hummel

    From New Directions

  4. In which episode does Rachel Berry perform Being Good Isn't Good Enough?

    Answer: Swan Song

    From Rachel Berry's Solos

  5. What song does Rachel Berry sing in the pilot episode of Glee?

    Answer: On My Own

    From Rachel Berry's Solos

  6. What is the name of the all-male a cappella group at Dalton Academy?

    Answer: The Warblers

    From Show Choir Performances

  7. Who is the coach of the cheerleading squad, the Cheerios, in Glee?

    Answer: Sue Sylvester

    From New Directions

  8. Who originally sang Firework that Rachel Berry covered in Glee?

    Answer: Katy Perry

    From Rachel Berry's Solos

All Glee quizzes