Orange Is the New Black Trivia

Every Orange Is the New Black trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Orange Is the New Black questions and answers

  1. Who becomes the warden in later seasons?

    Answer: Tamika Ward

    From Life Behind Bars

  2. Which prison is the setting for the series?

    Answer: Litchfield Penitentiary

    From Life Behind Bars

  3. What is the name of the company that takes over Litchfield Penitentiary in season 3?

    Answer: MCC

    From Litchfield Penitentiary

  4. Who is the prison's cook and mother figure?

    Answer: Red Reznikov

    From Women in Prison

  5. What is the name of the prison's gourmet chef?

    Answer: Galina 'Red' Reznikov

    From Litchfield Penitentiary

  6. Who is the character that becomes a born-again Christian?

    Answer: Tiffany 'Pennsatucky' Doggett

    From Litchfield Penitentiary

  7. What is the name of the character based on Piper Kerman?

    Answer: Piper Chapman

    From Litchfield Penitentiary

  8. Which character is known for her unrequited love for Piper?

    Answer: Suzanne Warren

    From Heartfelt Prison Relationships

All Orange Is the New Black quizzes