Sterling K. Brown Trivia

Every Sterling K. Brown trivia quiz on PopQ: 6 quizzes in Movies and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Sterling K. Brown questions and answers

  1. What is the color of Lieutenant Destin Mattias' uniform in Frozen II?

    Answer: Green

    From Lieutenant Destin Mattias

  2. What is Gordon Walker's fate at the end of his arc in Supernatural?

    Answer: Turned into a vampire and then killed

    From Gordon Walker

  3. What is the name of Ronald's daughter in Waves?

    Answer: Emily

    From Ronald

  4. What is the name of the actor who voices Garry's sister, Silver, in The Angry Birds Movie 2?

    Answer: Rachel Bloom

    From Garry

  5. What is Garry's profession in The Angry Birds Movie 2?

    Answer: Scientist

    From Garry

  6. What was the controversial decision made by Darden during the trial, as depicted in the series?

    Answer: Asking O.J. to try on the gloves

    From Christopher Darden

  7. In which year did Sterling K. Brown win an Emmy for his portrayal of Christopher Darden?

    Answer: 2016

    From Christopher Darden

  8. In Marshall, who was the socialite that accused Joseph Spell?

    Answer: Eleanor Strubing

    From Joseph Spell

All Sterling K. Brown quizzes