Spartacus Trivia

Every Spartacus trivia quiz on PopQ: 6 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Spartacus questions and answers

  1. Who is the wife of Batiatus?

    Answer: Lucretia

    From The Dark Side of College Athletics

  2. Which character is known as The Undefeated Gaul?

    Answer: Crixus

    From The Dark Side of College Athletics

  3. What is the name of the city where the gladiator school is located?

    Answer: Capua

    From Gladiator Battles

  4. Who played the role of Spartacus in the TV series?

    Answer: Andy Whitfield

    From Gladiator Battles

  5. Who is the body slave of Lucretia and later becomes a gladiator?

    Answer: Crixus

    From Gladiators

  6. Who uses a whip as a secondary weapon?

    Answer: Oenomaus

    From The Weapons of Spartacus

  7. What is the name of the arena where they fight?

    Answer: The Ludus

    From Gladiator Combat Tactics

  8. Who is the main antagonist in the first season of Spartacus: Blood and Sand?

    Answer: Quintus Lentulus Batiatus

    From The Arena

All Spartacus quizzes