The Godfather Trivia

Every The Godfather trivia quiz on PopQ: 15 quizzes in Movies and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Godfather questions and answers

  1. In The Godfather franchise, Kay and Michael are parents to which daughter?

    Answer: Mary

    From Kay Adams-Corleone

  2. Who composed the iconic score for The Godfather (1972)?

    Answer: Nino Rota

    From The Five Families

  3. Besides The Godfather (1972), which 1974 film also features Tom Hagen?

    Answer: The Godfather Part II

    From Tom Hagen

  4. Who composed the score for The Godfather Part III?

    Answer: Carmine Coppola

    From Epic Family Sagas

  5. What is the name of the Corleone family's youngest son?

    Answer: Michael Corleone

    From Corleone Family

  6. Which actor played Michael Corleone in The Godfather (1972)?

    Answer: Al Pacino

    From Corleone Family

  7. What is the name of Michael's brother who betrays him?

    Answer: Fredo

    From Mob Boss Showdowns

  8. What unique feature did The Godfather Saga have compared to the original films?

    Answer: Chronological order

    From Cultural Impact of The Godfather

All The Godfather quizzes