Titanic Trivia

Every Titanic trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Movies and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Titanic questions and answers

  1. How many episodes are in The Titanic (1996) miniseries?

    Answer: 2

    From Historical Reenactments of Tragedies

  2. What network originally aired The Titanic (1996)?

    Answer: CBS

    From Historical Reenactments of Tragedies

  3. Which character is a wealthy steel magnate in the series?

    Answer: John Jacob Astor IV

    From Iconic Titanic Characters

  4. What was the name of Jack's best friend in Titanic (1997)?

    Answer: Fabrizio De Rossi

    From The Unsinkable Ship

  5. What was the name of the ship's designer in Titanic (1997)?

    Answer: Thomas Andrews

    From The Unsinkable Ship

  6. Which character is a fictional passenger in The Titanic (1996)?

    Answer: Isabella Paradine

    From Historical Reenactments of Tragedies

  7. Who directed the TV miniseries The Titanic (1996)?

    Answer: Robert Lieberman

    From Historical Reenactments of Tragedies

  8. Who is the actor portraying Bruce Ismay?

    Answer: Roger Rees

    From Iconic Titanic Characters

All Titanic quizzes