Parenthood Trivia

Every Parenthood trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Parenthood questions and answers

  1. What is the name of Crosby Braverman's son with Jasmine Trussell?

    Answer: Jabbar Trussell-Braverman

    From The Braverman Family

  2. What is the name of Crosby Braverman's son with Jasmine Trussell?

    Answer: Jabbar Trussell

    From Braverman Family

  3. In the TV series Parenthood, who does Julia adopt?

    Answer: Victor Graham

    From Complicated Relationships

  4. What is the name of the character played by Bonnie Bedelia in Parenthood?

    Answer: Camille Braverman

    From Complicated Relationships

  5. In the series finale, what does Zeek Braverman ask his wife Camille to do after he dies?

    Answer: Scatter his ashes at the baseball field

    From The Braverman Family

  6. Which character is diagnosed with Asperger's Syndrome?

    Answer: Max Braverman

    From The Braverman Family

  7. Who played the role of Hank Rizzoli, Sarah Braverman's love interest?

    Answer: Ray Romano

    From Braverman Family

  8. What is the name of Adam and Kristina Braverman's son with Asperger's Syndrome?

    Answer: Max Braverman

    From Braverman Family

All Parenthood quizzes