Professional Wrestling Trivia

Every Professional Wrestling trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Movies and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Professional Wrestling questions and answers

  1. Which character is a former soap opera actress?

    Answer: Debbie Eagan

    From Glamorous Wrestling Drama

  2. Which wrestler starred in the 2006 film The Marine?

    Answer: John Cena

    From Legendary Wrestlers

  3. In which film did Dwayne The Rock Johnson first appear as the character Luke Hobbs?

    Answer: Fast Five

    From Legendary Wrestlers

  4. What is the name of the screenplay that Mickey Rourke wrote under the pseudonym 'Sir Eddie Cook'?

    Answer: Homeboy

    From Mickey Rourke's Career

  5. What award did Mickey Rourke win for his role in The Wrestler?

    Answer: Golden Globe for Best Actor

    From Mickey Rourke's Career

  6. Who is the welfare queen in GLOW?

    Answer: Tammé Dawson

    From Glamorous Wrestling Drama

  7. Who is the director of the wrestling show in GLOW?

    Answer: Sam Sylvia

    From Glamorous Wrestling Drama

  8. Andre the Giant played Fezzik in which classic film?

    Answer: The Princess Bride

    From Legendary Wrestlers

All Professional Wrestling quizzes