Harlan Coben Trivia

Every Harlan Coben trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Harlan Coben questions and answers

  1. What is the name of Tom's eldest daughter in Safe?

    Answer: Jenny

    From Location: Westbridge

  2. Who is Adam Price's best friend in The Stranger (2020)?

    Answer: Doug Tripp

    From Character: Adam Price

  3. What is Adam Price's profession in The Stranger (2020)?

    Answer: Lawyer

    From Character: Adam Price

  4. Who is the actor that plays the character Bobby in Harlan Coben's Safe?

    Answer: Milo Twomey

    From Recurring Characters

  5. Who plays the character Tom Delaney in Harlan Coben's Safe?

    Answer: Michael C. Hall

    From Recurring Characters

  6. What is the name of the school in Harlan Coben's Safe?

    Answer: Marshall School

    From TV Adaptations of Novels

  7. What is the name of the gated community in Harlan Coben's Safe?

    Answer: Westbridge

    From TV Adaptations of Novels

  8. In The Stranger (2020), who is the character DS Johanna Griffin portrayed by?

    Answer: Siobhan Finneran

    From Plot Twists

All Harlan Coben quizzes