Apple TV+ Trivia

Every Apple TV+ trivia quiz on PopQ: 9 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Apple TV+ questions and answers

  1. What does Molly Cobb do when she discovers water on the moon in For All Mankind: Season 1?

    Answer: She drinks it

    From Molly Cobb

  2. Who plays the character Molly Cobb in For All Mankind: Season 1?

    Answer: Sonya Walger

    From Molly Cobb

  3. In which city did Coach Beard and Ted Lasso coach before moving to England?

    Answer: Wichita, Kansas

    From Coach Beard

  4. What is the significant event Ellen Wilson is part of in For All Mankind: Season 1?

    Answer: First woman on the moon

    From Ellen Wilson

  5. What is Coach Beard's first name in the show?

    Answer: It's never revealed

    From Coach Beard

  6. What is the name of the song Jamie Tartt sings at karaoke in season 1?

    Answer: Let It Go

    From Jamie Tartt

  7. What is the name of the magazine Keeley Jones poses for in season 1?

    Answer: Maxim

    From Keely Jones

  8. Who plays the character Keeley Jones in Ted Lasso?

    Answer: Juno Temple

    From Keely Jones

All Apple TV+ quizzes