The Last of Us Trivia

Every The Last of Us trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Last of Us questions and answers

  1. What is the name of the group that Ellie and Joel are part of in the first game?

    Answer: Fireflies

    From Ellie

  2. What is the risk of using firearms in stealth?

    Answer: Alerting enemies

    From Silent Strategy

  3. Which enemy type is best avoided using stealth?

    Answer: Clickers

    From Silent Strategy

  4. Who is Joel's companion throughout most of the game?

    Answer: Ellie

    From Post-Apocalyptic Themes

  5. What is the main weakness of Clickers?

    Answer: Sound

    From Fungal Horrors

  6. What is the second stage of infection?

    Answer: Stalker

    From Fungal Horrors

  7. What is Ellie's immunity status in The Last of Us series?

    Answer: Immune to the cordyceps fungus

    From Ellie

  8. What is a common stealth tactic against human enemies?

    Answer: Strangling

    From Silent Strategy

All The Last of Us quizzes