Zombieland Trivia

Every Zombieland trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Zombieland questions and answers

  1. What does Wichita use to kill her first zombie in Zombieland?

    Answer: A high heel shoe

    From Wichita

  2. What is the name of the character played by Bill Murray in Zombieland (2009)?

    Answer: Himself

    From Zombie Apocalypses

  3. Who makes a surprise cameo in Zombieland, playing himself?

    Answer: Bill Murray

    From Zombie Apocalypse Survival

  4. What is the name of the amusement park the group travels to in Zombieland?

    Answer: Pacific Playland

    From Zombie Apocalypse Survival

  5. What is the unique weapon Madison uses in 'Queens of the Dead (2025)?

    Answer: A spiked baseball bat

    From Zombie Apocalypse Survival

  6. What is the name of the character who creates the rules for survival in Zombieland?

    Answer: Columbus

    From Zombie Survival Tactics

  7. What is the name of the amusement park Wichita and Little Rock are trying to reach in Zombieland?

    Answer: Pacific Playland

    From Wichita

  8. Who played the character Wichita in Zombieland (2009)?

    Answer: Emma Stone

    From Zombie Apocalypses

All Zombieland quizzes