Zach Top Trivia

Every Zach Top trivia quiz on PopQ: 8 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Zach Top questions and answers

  1. Country Roads is often associated with which U.S. state?

    Answer: West Virginia

    From Country Roads

  2. What is the name of Riley Green's 2020 EP?

    Answer: If It Wasn't For Trucks

    From Country Roads

  3. Which country music trope is Riley Green's I Wish Grandpas Never Died based on?

    Answer: Nostalgia

    From Country Roads

  4. Which country classic was a hit for both Ray Price and Elvis Presley?

    Answer: For the Good Times

    From Country Classics

  5. What instrument is prominently featured in the country classic Foggy Mountain Breakdown?

    Answer: Banjo

    From Country Classics

  6. Zach Top covered which song by John Denver?

    Answer: Take Me Home, Country Roads

    From Zach Top's Cover Songs

  7. Who collaborated with Zach Top on a cover of Rhinestone Cowboy?

    Answer: Dolly Parton

    From Rhinestone Cowboy

  8. Which award did Zach Top win at the 2018 Country Music Awards?

    Answer: Best New Artist

    From Country Road

All Zach Top quizzes