Ys Trivia

Every Ys trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Ys questions and answers

  1. What is the name of the transporter in Ys VIII: Lacrimosa of Dana?

    Answer: Hummel Guerber

    From The Seiren Islands

  2. Who is the protagonist of Ys VIII: Lacrimosa of Dana?

    Answer: Adol Christin

    From The Seiren Islands

  3. What is the name of the final boss in Ys VIII: Lacrimosa of Dana?

    Answer: Theos de Endrogram

    From Artifact of Dana

  4. What is the primary weapon of Adol Christin in Ys VIII: Lacrimosa of Dana?

    Answer: Sword

    From Artifact of Dana

  5. Which character is a member of the Comodo tribe?

    Answer: Ozma

    From Celestial Harmony

  6. What is the main setting of Ys: Memories of Celceta?

    Answer: Celceta Forest

    From Celestial Harmony

  7. Which system was Ys: The Oath in Felghana originally released on?

    Answer: PC

    From Action RPG Mechanics

  8. What is the primary weapon used by Adol?

    Answer: Sword

    From Action RPG Mechanics

All Ys quizzes