Yakuza Trivia

Every Yakuza trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Yakuza questions and answers

  1. In the Yakuza series, who is the patriarch of the Dojima Family?

    Answer: Sohei Dojima

    From Kamurocho

  2. Who is the protagonist in the game Judgment?

    Answer: Takayuki Yagami

    From Kamurocho

  3. In Yakuza 0, what is the name of the fighting style that Kazuma Kiryu learns from Bacchus?

    Answer: Beast Style

    From Kazuma Kiryu

  4. What is the name of the orphanage Kazuma Kiryu runs in the Yakuza series?

    Answer: Morning Glory Orphanage

    From Dragon Engine

  5. What is Majima's nickname in the Yakuza series?

    Answer: Mad Dog of Shimano

    From Majima Goro

  6. What is the name of the cabaret club that Majima runs in Yakuza 0?

    Answer: The Grand

    From Majima Everywhere System

  7. Which of these is NOT a disguise used by Majima in the Majima Everywhere system?

    Answer: Detective Majima

    From Majima Everywhere System

  8. In Yakuza, what is the name of the crime syndicate Kazuma Kiryu belongs to?

    Answer: Tojo Clan

    From Kazuma Kiryu

All Yakuza quizzes