X-Men Trivia

Every X-Men trivia quiz on PopQ: 16 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample X-Men questions and answers

  1. In X-Men (2000), what is Xavier searching for with Cerebro?

    Answer: Rogue

    From Professor X / Charles Xavier

  2. In X-Men (2000), who first approaches Logan in his truck?

    Answer: Rogue

    From Wolverine

  3. Who does Kitty Pryde have a showdown with in the lab?

    Answer: Juggernaut

    From Epic Superhero Duels

  4. What ability does Mystique prominently use in X-Men (2000)?

    Answer: Shapeshifting

    From Mystique

  5. In X-Men: First Class (2011), Hank's mutation gives him which animal-like quality?

    Answer: Ape-like features

    From Beast / Hank McCoy

  6. What codename is Wade given after Stryker alters him?

    Answer: Weapon XI

    From Deadpool / Wade Wilson

  7. Who plays the role of Erik Lehnsherr/Magneto?

    Answer: Michael Fassbender

    From Mutant Historical Retellings

  8. What specific metal is bonded to Wolverine's skeleton in the films?

    Answer: Adamantium

    From The X-Men

All X-Men quizzes