World of Darkness Trivia

Every World of Darkness trivia quiz on PopQ: 8 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample World of Darkness questions and answers

  1. What is the name of the spirit world?

    Answer: Umbra

    From Shapeshifting Abilities

  2. What is the main character's name?

    Answer: Cahal

    From Shapeshifting Abilities

  3. Which discipline is exclusive to the Malkavian clan, allowing them to induce madness in others?

    Answer: Dementation

    From Vampire Disciplines

  4. What is the discipline that allows vampires to manipulate shadows and darkness?

    Answer: Obtenebration

    From Vampire Disciplines

  5. What is the Camarilla's stance on the Anarchs in Vampire: The Masquerade – Redemption?

    Answer: They are considered a threat

    From The Camarilla

  6. What is the Toreador Clan's view on humans in Vampire: The Masquerade – Bloodlines?

    Answer: They are to be admired

    From Toreador Clan

  7. In Vampire: The Masquerade – Bloodlines, which clan is known for their ability to seduce and manipulate?

    Answer: Toreador

    From Kindred Clans

  8. Which discipline is not available to Clan Giovanni in Vampire: The Masquerade - Bloodlines?

    Answer: Protean

    From Clan Disciplines

All World of Darkness quizzes