Wolfenstein Trivia

Every Wolfenstein trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Wolfenstein questions and answers

  1. What is the name of the fictional city in the Wolfenstein series where the Nazis have their base?

    Answer: Eisenwald

    From B.J. Blazkowicz

  2. What is the name of the secret organization B.J. Blazkowicz is part of in later Wolfenstein games?

    Answer: The Kreisau Circle

    From B.J. Blazkowicz

  3. In Wolfenstein II: The New Colossus, what is the name of the city B.J. Blazkowicz visits in the game?

    Answer: New Orleans

    From B.J. Blazkowicz

  4. Which Nazi Zombies map features a teleporter for the first time in Call of Duty: World at War?

    Answer: Der Riese

    From Nazi Zombies

  5. What is the name of the machine that upgrades weapons in Nazi Zombies?

    Answer: Pack-a-Punch Machine

    From Nazi Zombies

  6. What is the name of the resistance group in Wolfenstein: The New Order?

    Answer: Kreisau Circle

    From Nazi Zombies

  7. What is the health of Mecha-Hitler in Wolfenstein 3D?

    Answer: 5000 hit points

    From Mecha-Hitler

  8. What is the name of the resistance group B.J. Blazkowicz joins?

    Answer: Kreisau Circle

    From Blazkowicz Family

All Wolfenstein quizzes