Wham! Trivia

Every Wham! trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Wham! questions and answers

  1. In which city was Careless Whisper written?

    Answer: London

    From Careless Whisper's Saxophone Solo

  2. What was the last single released from Make It Big?

    Answer: Freedom

    From Last Christmas

  3. What instrument is prominently featured in Careless Whisper?

    Answer: Saxophone

    From Careless Whisper

  4. What was the last single released by Wham! before they disbanded?

    Answer: The Edge of Heaven

    From How Will I Know

  5. Which song from The Best of Wham! was their first UK number one hit?

    Answer: Wake Me Up Before You Go-Go

    From Last Christmas

  6. What was the original intended artist for the song How Will I Know?

    Answer: Janet Jackson

    From How Will I Know

  7. What was the first single released from the Make It Big album?

    Answer: Wake Me Up Before You Go-Go

    From Last Christmas

  8. What was the last single released from Make It Big?

    Answer: Freedom

    From Careless Whisper

All Wham! quizzes