Wes Anderson Trivia

Every Wes Anderson trivia quiz on PopQ: 9 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Wes Anderson questions and answers

  1. Which actor played the role of Gustave H in The Grand Budapest Hotel?

    Answer: Ralph Fiennes

    From The Hotel

  2. What is the name of the lobby boy in The Grand Budapest Hotel?

    Answer: Zero Moustafa

    From The Hotel Staff

  3. Who composed the original score for The Grand Budapest Hotel?

    Answer: Alexandre Desplat

    From Hotel Settings

  4. Which character is a family friend and author?

    Answer: Eli Cash

    From Quirky Family Dynamics

  5. Who composed the original score for The Royal Tenenbaums?

    Answer: Mark Mothersbaugh

    From Family Dysfunction

  6. Which actor plays Royal Tenenbaum?

    Answer: Gene Hackman

    From Quirky Family Dynamics

  7. What is the name of the fictional Eastern European country in The Grand Budapest Hotel?

    Answer: Zubrowka

    From Wes Anderson's Unique Visual Style

  8. In Moonrise Kingdom, what book does Suzy carry with her?

    Answer: Coping with the Very Troubled Child

    From Wes Anderson's Directing Style

All Wes Anderson quizzes