Watch Dogs Trivia

Every Watch Dogs trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Watch Dogs questions and answers

  1. What is the name of the resistance group in Watch Dogs: Legion?

    Answer: DedSec

    From Modern-Day Hacktivists

  2. Which London borough is the DedSec safehouse located in?

    Answer: Camden

    From Modern-Day Hacktivists

  3. What is the main antagonist organization in Watch Dogs 2?

    Answer: Blume

    From Hacker Skills

  4. Which skill lets Marcus call in gang members to fight?

    Answer: Gang War

    From Hacker Skills

  5. Which group opposes Aiden in Watch Dogs?

    Answer: Blume Corporation

    From Hacker's Arsenal

  6. What is the name of the surveillance system in Watch Dogs: Legion?

    Answer: ctOS

    From Modern-Day Hacktivists

  7. Who is the leader of DedSec in Watch Dogs: Legion?

    Answer: Sabine Brandt

    From Modern-Day Hacktivists

  8. What is the name of the RC car Marcus uses?

    Answer: Jumper

    From Hacker Skills

All Watch Dogs quizzes