Warhammer Trivia

Every Warhammer trivia quiz on PopQ: 19 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Warhammer questions and answers

  1. Which character is a Dwarf Ranger?

    Answer: Bardin Goreksson

    From Chaotic Infestation

  2. Which enemy faction uses Chaos Warriors?

    Answer: Rotbloods

    From Siege Warfare Mechanics

  3. What is the primary enemy faction in Chaotic Infestation?

    Answer: Chaos

    From Chaotic Infestation

  4. What is the name of the AI that assists the player?

    Answer: Uther Tiberius

    From Space Fleet Management

  5. Which weapon is unique to the Ogryn class?

    Answer: Ripper Gun

    From Hive City Challenges

  6. Who is the main protagonist in Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr?

    Answer: Inquisitor

    From Space Fleet Management

  7. Which campaign mission first introduces Warp Storms?

    Answer: Angel Forge

    From Warp Storms

  8. What is the primary function of Warp Storms in Dawn of War II?

    Answer: Disrupt travel

    From Warp Storms

All Warhammer quizzes