Wallace & Gromit Trivia

Every Wallace & Gromit trivia quiz on PopQ: 6 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Wallace & Gromit questions and answers

  1. What gadget does Gromit use to capture the rabbits?

    Answer: BunVac 6000

    From Gromit's Gadgets

  2. What is the main obstacle on the Moon?

    Answer: Robot

    From Adventures in Model Making

  3. What is the name of the rabbit that becomes the Were-Rabbit?

    Answer: Hutch

    From Stop-Motion Animation

  4. What is the name of Victor's love interest, who is not the Corpse Bride?

    Answer: Victoria Everglot

    From Stop-Motion Animation

  5. Who directed Corpse Bride alongside Tim Burton?

    Answer: Mike Johnson

    From Stop-Motion Animation

  6. What invention helps Wallace with his morning routine?

    Answer: Auto-Dresser

    From Ingenious Inventions

  7. What does Wallace use to control the Bun-Vac 6000?

    Answer: Remote control

    From Ingenious Inventions

  8. What is the unique visual element used in Isle of Dogs to represent the dog's thoughts?

    Answer: Cotton Wool

    From Stop-Motion Animation

All Wallace & Gromit quizzes