Volgarr Trivia

Every Volgarr trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Volgarr questions and answers

  1. What is the name of the final boss in Volgarr the Viking?

    Answer: Fafnir

    From Retro Revival

  2. Which artifact allows Volgarr to throw spears?

    Answer: Spear of Odin

    From Ancient Artifacts

  3. What is the unique feature of the legendary bow in Volgarr the Viking II?

    Answer: Homing arrows

    From Legendary Weapons

  4. Which weapon is Volgarr's starting weapon in Volgarr the Viking II?

    Answer: Sword

    From Legendary Weapons

  5. Which kingdom does Eivor primarily explore?

    Answer: England

    From Viking Combat

  6. What is the name of the final boss in Volgarr the Viking?

    Answer: Fafnir

    From Viking Combat

  7. Which classic game inspired Volgarr the Viking?

    Answer: Rastan

    From Retro Revival

  8. What does the Mjolnir artifact do?

    Answer: Summons Lightning

    From Ancient Artifacts

All Volgarr quizzes