Venom Trivia

Every Venom trivia quiz on PopQ: 9 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Venom questions and answers

  1. Who composed the score for Venom?

    Answer: Ludwig Göransson

    From Symbiotic Antiheroes

  2. Which actor plays Eddie Brock in Venom?

    Answer: Tom Hardy

    From Symbiotic Antiheroes

  3. Which actor voices Venom?

    Answer: Tom Hardy

    From Reluctant Hero Themes

  4. Which city is the primary setting for Venom?

    Answer: San Francisco

    From Unyielding Villainy and Anti-Heroes

  5. Which city is Venom primarily set in?

    Answer: San Francisco

    From Gripping Vigilante Antics

  6. What is the color of the Riot symbiote?

    Answer: Silver

    From Reluctant Heroes vs. Antiheroes

  7. Which company does Eddie Brock investigate?

    Answer: Life Foundation

    From Reluctant Heroes vs. Antiheroes

  8. What is the relationship between Venom and Carnage?

    Answer: Offspring

    From Duality of the Symbiote

All Venom quizzes